” ငါးပိေရ တို႔စရာ ”
ခါးတမာ ေရစိပ္ၿပီး
မန္က်ည္းႏွင့္စိမ္ထား။
ငံျပာရည္ ငါးပိခ်က္
ေရာစြက္ျမႇဳပ္စား။ ။
ေၾကာင္႐ွာႏွင့္ ေဂြးေတာက္ျပဳတ္
အတို႔ အျမႇဳပ္။
သေဘၤာပင္ ခါးသက္လ်က္ကယ္
ရြက္ၾကမ္း မီးဖုတ္။ ။
” သစ္ရိပ္ညိဳ ”
ခါးတမာ ေရစိပ္ၿပီး
မန္က်ည္းႏွင့္စိမ္ထား။
ငံျပာရည္ ငါးပိခ်က္
ေရာစြက္ျမႇဳပ္စား။ ။
ေၾကာင္႐ွာႏွင့္ ေဂြးေတာက္ျပဳတ္
အတို႔ အျမႇဳပ္။
သေဘၤာပင္ ခါးသက္လ်က္ကယ္
ရြက္ၾကမ္း မီးဖုတ္။ ။
” သစ္ရိပ္ညိဳ ”
Comments
Post a Comment