” ငါးပိေရ တို႔စရာ ”

ခါးတမာ ေရစိပ္ၿပီး
မန္က်ည္းႏွင့္စိမ္ထား။
ငံျပာရည္ ငါးပိခ်က္
ေရာစြက္ျမႇဳပ္စား။ ။

ေၾကာင္႐ွာႏွင့္ ေဂြးေတာက္ျပဳတ္
အတို႔ အျမႇဳပ္။
သေဘၤာပင္ ခါးသက္လ်က္ကယ္
ရြက္ၾကမ္း မီးဖုတ္။ ။

” သစ္ရိပ္ညိဳ ”

Comments

Popular posts from this blog

ေလာကနီတိ ဆံုးမစာ

ကိေလသာ၁၀ပါး

အကၡရာေန႔နာမ္